Dagens låt

Okej ett inlägg till :D

Dagen låt är idag tillägnad Lena (den feeeena som passar bra i mittbeeena *lalalallaaa*)



Denna låt spelade lena när jag tar detta fotot i smyg :D


Lena är så Jäkla GRYM!!! <33

Erik Hassle Biljetter BOKADE!!

WOOOW!! Äntligen!
Jag kommer att se Erik Hassle Live igen nu på Onsdag!

Jag tänkte försöka att vinna hem Erik Hassle in i mitt vardagsrum hehe. Oj, det låter lite fel men ni kan läsa mer om tävlingen här, men nu tänkte jag förklara varför just denna video med Hassle är min favorit :)

För det första så vill jag bara säga att det är helt OMÖJLIGT att välja EN favorit, hehe, det är ju Erik Hassle vi snackar om här^^ Men anledningen till varför jag tog just den här är för att jag ÄLSKAR denna versionen av The thanks I get. När gitarrerna kommer in där... helt underbart!
Det får mig också att tänka på när Erik spelade på malmöfestivalen (eller ja, rix fm). Min pappa var då i sverige och hälsade på så jag mötte upp honom i malmö för att snacka lite och så. När jag stod där precis vid tv4 kontoret på vägen ner mot lilla torg (folk å rock ligger på den gatan) och snackade med pappa och vi funderade på vart vi skulle ta vägen härnäst, så hör jag introt till the thanks I get och jag avbryter meningen jag påbörjat och "skrek" ERIK HASSLE!!! precis vid pappas ansikte. Jag börjar kuta mot stortorget för att se om han är där, men icke sa nicke det var bara bandet som övade lite. Fast jag var grymt glad ändå! Pappa kom dit lite senare, han pallade inte springa som en galning vilket kanske är ganska förståligt :) Så där stod jag och sjöng med och drömde mig bort att det var jag som stod på scenen (okej där kanske jag överdrev lite, men det lät ju fint och lite weird, men jag stod där och sjöng för mig själv iaf^^)

En liknande incident inträffade idag, en i min klass spelade hurtful på spotify och samma sak där, jag utbrister: ERIK HASSLE! Så folk tittar först lite konstigt på mig och sedan skrattar för fulla muggar innan alla återgår till läsandet om medeltidens litteratur historia :)

Lite bilder från Rix fm, malmöfestivalen :D






Just nu få de här bilderna räcka, min hjärna känns som mos (har haft ett historiaprov idag som har tagit musten ur mig) så jag måste sova. Men vi syns imorn! kan lägga upp lite mer foton och så då :D

Peace!

URGH!!

Usch! jag pallar verkligen inte vara hemma längre...
Nu har jag varit hemma 24/7 i en hel vecka och jag vill bara ut härifrån! Jag trodde att jag skulle komma tillbaka till min vanliga vardag i måndags, men icke sa nicke... så klart ska jag få en !"#!"#€!€)@"!%€ !!! migrän söndag kväll,så jag har varit hemma både måndag och idag tisdag (för så klart kommer den tillbaka på måndag kväll igen). Nu mår jag bra, och vill bara här ifrån (typ första gången jag längtar till skolan).
Nu när min hjärna är är på lite bättre humör och vill göra det jag vill, sitter jag och gör min engelska/kemi läxa som är sådär härligt smårolig att göra. *noot!* Som ett plus suger jag på engelska.
Fast nää! Man ska vara positiv, "Den här läxan är jättenyttig för mig, jag kommer ju bli världsbäst på både engelska och hybridbilar" (Y) :)

För att göra oss alla lite gladare så slänger jag in en bild på erik Hassle :D




Och ett litet klipp med Tom och Bill kan väl inte skada :D


T. On top of that I saw a picture of them. And there was that singer. The singer...

B: The singer is a complete no-go.

T: SO gay!

B: Like a girl!

T: I mean he had strands in his face with his last hair style. And make up and everything.

B: And then his palm tree hair!

T: He already looked like a girl. Completely like a woman. And now you need
to invent a new word for that, I think.

B: Fag.

T: Fag. Embarrassing. Woman. Something in between. Can’t even define it, anymore. Pathetic.

B: And that weird little nut.

T: Yeah, he's just the greatest! Definitely never fucked anyone! And if he has, maybe one or two 16 year olds. Tops. And he keeps talking about women, about being a womanizer.

B: And the other two, who never get to say anything anyway...

T: Gregor and Günther or something. They look like idiots on that picture.

B: If I'd have had the bottle, I'd have had a few more.

T: Self-overestimating morons.


T: I never liked that girl band. But they get worse every day. They outdo themselves.

B: Ugly.

T: Totally ugly. And they are so overestimated. They can't do a singe thing and got millions for it!

B: They're really filling up their wallets. And they're not doing anything for it! They're just driving around with their big ass cars! Two bg fat red Ferraris.


B: And the other idiot. What's his name? Tom and his fag of a brother. They are so antisocial.

T: And now they have a "cool" new look.

B: Cool. They look even cooler than before. And he just looks like a fag.

T: Damn fag. You really need it...

B: It used to be somewhat okay. Now he just sucks.


T: And in other countries.

B: Yeah. In other countries. You're sooo cool. All "international", just shut the fuck up, already. Suckers.

T: And there you have it, again. Money changes people. The moment you have some cash, you change.

B: And the way they make themselves out!

T: And what tops is that they don't have a stylist. They should get one, stat. The way they're running around, that's just...

B: Embarrassing.

T: Just imagine people waling around like that on the streets.

B: Bill. Now him I'd like to wipe him off the face of the planet, for real!

T: I'd like to spit at him. For his ugly mutt face.

B: Yeah.

T: And with make-up. As a guy. Completely painted over. Ridiculous.

Dagens låt


Fredag :)

Idag är det fredag (oh?! jaså e det det?) och idag ska my buddies till danmark och fira Challes födelsedag, men otur som jag har är jag sjuk (har inga pengar för den delen heller). Så jag får väl roa mig själv här hemma :( Fast jag tycker nog att det är ganska skönt ändå, då kan jag slå en liten pling till min kära AlleBAALLE^^. Ska ju fixa lite på charlottes present oxå! Kan ju förstås inte säga vad det är än, men det kommer nog upp nån bild sen när hon fått den :)

Idag tänkte jag ta tummen ur bakdelen och märka alla bilder jag tagit på konserter från bland annat malmö festivalen :)
Så jag kan kanske lägga upp lite bilder här idag :D
ÅH NU KOM "GIVE IN TO ME" PÅ, PÅ ITUNES!! <333

Jag har ju inte berättat om mina vackra Beatles skivor som kom i tisdags :O Jag fick nämligen två stycken (sgt. Pepper's lonley hearts club band och Revolver) hem i brevlådan! Mamma kom in till mig och gav mig ett paket och sa att det var till mig, och på paketet står det att det är ifrån amazon.co.uk, där börjar jag ana vad det var!
Haha, när jag sen såg att jag hade rätt så var det som om änglarna började sjunga "aaaaaaahhhh" (ni fattar vad jag menarxD). Ljudet är så underbart härligt, det är nämligen de nya remasterd skivorna. Pappa funderar på att köpa hela boxen med alla skivor i *hoppas, hoppas, hoppas*. Och fodralen är ju så fina med en massa HQ pictures och jaa... HELT UNDERBART!








Hehe, förlåt! det kanske e lite distraherande när jag ser ut som ett mongo där bakom skivorna :)

Men vi säger väl så, så länge! :)

Så ska jag börja märka alla bilder...

PEACE PEOPLE!

Dagens låt

Tänkte faktiskt blogga lite mer ön vad jag gjort idag, men vi får ta de inläggen imorn :)

Men innan jag går och lägger mig i min sköna säng så tänkte jag slänga upp dagen låt, som jag lärt känna genom ChalleBalle (som för övrigt blir 18 på lördag! OMG!! <3^^)



Ett band ifrån Australien precis som Charlotte :D

Jag ligger i soffan och är sjuk...

Jag hatar verkligen att vara sjuk... Grymt tråkigt, man orkar ju inte göra någonting. Och jag vill träffa mina kompisar! Jag orkar inte på mina fina fiol, och inte på min coola gitarr, inte ens blåsa i min gamla blockflöjt haha! Får se om jag orkar ta fram mitt gamla (och ganska skabbiga) keyboard.
Vet ni vad som är grymt härligt? Jo, att vakna upp med sina kompisar och medan pankaksmästarna börjar göra en fet hög med pankakor, att då få sätta sig och klinka på pianot (inte för att jag är bra på det... men johanna e ju en fena på det) och spela någon psalm vi hittade. Det var liksom helt fridfullt.
Ja det var härligt, höhö!
Annars så har jag sett MTV VMA två gånger idag faktiskt :D Men det e typ den enda jag orkar göra... Jag blev så glad när beyonce lät Taylor Swift få ha sitt tacktal, hon verkade så snäll (inte för att jag trodde att hon var dum, men ni kanske förstår^^) Det gjorde att jag gillade henne ännu mer :) Man kommer mycket längre om man är snäll.
På tal om att vara snäll, jag har lärt mig hemskt mycket under det senaste året och min kompis Lena har fått mig att tänka mer positivt om saker och ting. Hon ser (nästan^^) alltid något positivt i alla männiksor, och hon får en att se allt ifrån ett annat perspektiv. Vilket jag tycker är jättebra! Egentligen så ska jag väl inte bara nämna Lena, alla mina kompisar ger mig otroligt mycket! I <3 You guys!
*Okej nu känns det som om jag skriver en hyllning här, tror att det beror på att jag har tråkigt och det får mig att tänka väldigt mycket haha! och det hjälper väl inte att jag lyssnar på Fields of gold med eva cassidy*

Men ja, tillbaka till MTV VMA! :D
Jag älskar alla MTV föreställningar. Det jag tyckte var bäst i år var Michael Jackson tribute med Janet Jackson, Madonnas tal, Beyonces framträdande, Lady Gaga (haha både kläder och uppträdande ^^ älskar konstiga människor), Pinks coola framträdande i luften :O, New Moon trailern, och MJ filmen this is it trailern (MÅSTE SE DEN!!!). Hehe känns som om jag nämt allting ju ^^

This is it trailern:



Lady Gaga:



Haha här är en liten video som jag knåpade ihop med bilder ifrån när vi var nere vid hamnen efter att ha sovit i kyrkan^^ Och jag vet att vi är sjukt nördiga som filmar när vi går där på en mur xD


Nu ska jag gå och hämta en glass *det är ju så klart för att hålla nere febern ;)*

Peace!

Tokio Hotel i Sverige!

Och jag kommer inte kunna se dem! :(((((
Ni anar inte hur ledsen jag är över det... jag hade ju värsta grymma motiveringen haha^^
De har ju haft tävlingar på både universal (Kenza, aftonbladet, spotify) och NRJ!
Varför ska jag bo i malmö oxå liksom, annars hade jag ju lätt bara gått och köat utanför nrj med en massa andra fans bara för att.
Men jag får sitta och lyssna på radion imorn istället :)

När NRJ in the park var i malmö tog jag lite bilder på knappen och hakim (sjukt sköna snubbar!)


















Har en till skit bra bild med Hakim och min kompis men har lovat att hålla den privat :D

här kommer klippet!


Nu jäklar!

Nu har jag fått hjälp med min design här som Emah har gjort. Tack så JÄTTEmycket!
Så jag tänkte köra igång och blogga här så mycket som jag bara kan. Och jag hoppas att det kommer att bli roligt för både er som läser och för mig :)

Är väldigt seg i huvudet idag, så istället lägger jag upp en liten film ifrån igår då vi övade lite med musikutskottet :D











RSS 2.0