Välkommen till min nya blogg!

Tjenare tjenare! och välkomna hit! :D
Har funderat nu ett tag på att byta till blogg.se, har annars en blogg på blogspot.com men har tröttnat lite på den, det kändes som om man inte kom någon vart med den och jag hade aldrig någon aning om hur många läsare jag hade.
Det kommer kanske ta ett litet tag innan jag börjar skriva här regelbundet, vill nämligen få min till min design först. Ska se om någon kan hjälpa mig :)
Annars kan ni ju läsa lite i min gamla blogg sålänge! Då blir jag glad.
Men jag kanske ska berätta lite om mig själv. Just nu e jag 17 år och går i tvåan på Bladins Gymnasium i malmö med inriktning natur. Jag ABSOLUT ÄLSKAR Musik! Så jag och några kompisar i klassen som är lika förtjusta i musik har skapat ett Musikutskott på skolan där vi träffas och spelar lite olika låtar och har allmänt ROLIGT! Än så länge har det inte blivit så jätte seriöst men vi jobbar på det. Jag spelar även fiol och har gjort det i 7 år. När folk frågar vad jag lyssnar på för musik så gör dem det väldigt svårt för mig, för jag vet verkligen inte, jag lyssnar på det mesta. Så jag har börjat säga BRA MUSIK! hehe... det e klart jag lyssnar kanske lite mer på vissa musikstilar men gillar fortfarande enstaka låtar här och var i andra musikstilar jag inte lyssnar lika mycket på. Man ska aldrig sätta gränser på vad man lyssnar på och utesluta musik bara för att den låten blivit beskriven som en musikstil du  inte lyssnar på.
Oj, fasiken vad jag flummar nu xD men vi säger väl så sålänge!

Peace!










RSS 2.0